Ενημερώστε μας τηλεφωνικά ότι επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, στο 210-7665382 ή στο e-mail: info@kikifashion.gr. Εντός 1 εργάσιμης ημέρας θα στείλουμε στον χώρο σας courier να παραλάβει το προϊόν.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας παρέχει εγγύηση ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής (εντός της Ελληνικής Επικράτειας).

Συγκεκριμένα, εάν για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε την επιστροφή ενός προϊόντος που αγοράσατε από εμάς, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κόπο και κόστος έχοντας τις εξής επιλογές:

  • Να παραγγείλετε κάποιο άλλο προϊόν. .

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν εντός 7 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του.

Το kikifashion.gr θα σας το αντικαταστήσει με όποιο άλλο προϊόν επιλέξετε ή με το ίδιο, στο νούμερο που σας ταιριάζει, χωρίς να επιβαρυνθείτε με νέα έξοδα αποστολής.

Η νέα σας παραγγελία θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία του είδους που επιστρέφετε..

Εάν το νούμερο που επιθυμείτε δεν είναι διαθέσιμο, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας πιστώνουμε το ποσό για μελλοντική παραγγελία.

  • Να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν.


Περιορισμοί Επιστροφής

  • Δεν μπορείτε να αλλάξετε κάποιο είδος που αγοράσατε από τον φάκελο special offers (προσφορές) με άλλο είδος, μόνο με άλλο μέγεθος.
  • Δεν μπορείτε να αλλάξετε προϊόν που έχει φορεθεί πέρα από τη δοκιμή, πλυθεί, σιδερωθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού.
  • Δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή αν το ρούχο δεν συνοδεύεται από τα χάρτινα ταμπελάκια του καθώς και από την Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή το Τιμολόγιο.
  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία (Custom Μade).
  • Αλλάζονται είδη που έχουν αγοραστεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.kikifashion.gr

Περιορισμοί Ευθύνης

Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης.

Το kikifashion.gr δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των εμφανιζόμενων στην ιστοσελίδα προϊόντων, εγγυάται όμως την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών του για τη μη διαθεσιμότητα κάποιου από τα αγορασθέντα προϊόντα του. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει επιστρέφοντας τα χρήματά σας με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ο χρήστης/πελάτης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που τυχόν προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας του www.kikifashion.gr. To kikifashion.gr δεν ευθύνεται για κανενός είδους ζημία του χρήστη/πελάτη (θετική ή αποθετική), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενης κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης ή άλλης ζημίας τυχόν προκύψει από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης της ιστοσελίδας, καθυστέρηση ή αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή πληροφοριών, από τυχόν παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής, συμπεριλαμβανομένης και οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.


Εφαρμοστέο δίκαιο - Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης διέπονται από την ελληνική νομοθεσία.